Private Lease ŠKODA

Staat er bij u binnenkort een gloednieuwe ŠKODA voor de deur? Het aanbod van ALMN Private Lease biedt voor ieder wat wils. Van de compacte Fabia tot aan de ruime KAMIQ. Met private lease betaalt u een vast maandbedrag en zijn zaken als verzekering, reparaties en onderhoud bij ons geregeld. Bekijk hieronder het totale aanbod aan ŠKODA-modellen. Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op of vraag uw persoonlijke leaseofferte aan.

 

ŠKODA Private lease

Scherpe actie op ŠKODA CITIGO

Rijden in een compacte stadsauto? Dat kan nu extra voordelig in de ŠKODA CITIGO. De stijlvolle stadsauto van het Tsjechische merk is compact van buiten, maar biedt voldoende ruimte. Geniet daarnaast van de gebruikelijke functies zoals airconditioning, centrale deurvergrendeling en smartphone integratie. De CITIGO is bij ALMN Private Lease in beperkte aantal beschikbaar in de kleur Tungsten Silver. Rijdt u binnenkort weg in deze CITIGO?

Ontdek de CITIGO

Compacte ŠKODA Fabia

De Fabia is wellicht het bekendste model van het Tsjechische automerk. De herkenbare sportieve hatchback heeft een krachtige uitstraling en onderscheidt zich door de nieuwste generatie infotainmentsystemen en standaard rijke uitrusting. U rijdt de ŠKODA Fabia al voor slechts € 289 per maand o.b.v. 10.000 km en 60 maanden.

Bekijk de Fabia

Meer ruimte nodig?

Wilt u toch meer ruimte? Dan kunt u nog steeds voor Fabia Combi kiezen. De Fabia Combi biedt ruimte, comfort en veiligheid in één en is verder rijk uitgerust met cruise control, SmartLink, parkeersensoren achter en climate control. Benieuwd naar de stationswagon? Ontdek de ŠKODA Fabia Combi bij ALMN Private Lease en vraag uw lease-offerte aan!

Ontdek de Fabia Combi

Stoere ŠKODA KAMIQ

Kiest u voor de stoere ŠKODA KAMIQ. De cross-over mixt de klassieke voordelen van een SUV, denk hierbij aan een hoge zit, optimaal zicht, veiligheid en flexibiliteit, met de wendbare rijeigenschappen van een coupé. Ben jij al verkocht door het stoere karakter van de KAMIQ? Wacht dan niet langer en vraag uw offerte aan. Dan rijdt u binnenkort in een gloednieuwe KAMIQ.

Bekijk de KAMIQ

Voordelen van private lease

Private lease brengt een hoop voordelen met zich mee. Voor een vast maandbedrag komt u niet voor verrassingen te staan. U profiteert bijvoorbeeld van een laag eigen risico van € 150 of terugbetaling bij minder gereden kilometers. Wilt u uw huidige auto inruilen? Zelfs dat kan! Wij betalen de huidge inruilwaarde van uw auto uit. Dit is maar een kleine opsomming van de voordelen.

Benieuwd naar alle voordelen?