Private Lease Hyundai

Op zoek naar een Hyundai? Bij ALMN Private Lease kunt u eenvoudig een Hyundai leasen voor een vast bedrag per maand. Van groot tot klein, bij ALMN hebben we Hyundai’s in elk formaat. Zo hebben we ook al de gloednieuwe Hyundai i10 in onze showroom. Kiest u liever voor een maatje groter? Dan kunt u altijd uw oog laten vallen op de Hyundai i20 of Kona. Laat u verrassen door het aanbod. Bent u al overtuigd? Vraag dan snel een lease offerte aan!

De nieuwe Hyundai i10

De Hyundai i10 wordt gezien als ideale stadsauto. De vorige generatie van de i10 werd door verschillende partijen benoemd tot ‘Beste stadsauto’ en die positieve lijn proberen ze met de nieuwe i10 verder voort te zetten. Een nieuw fris en compact design in combinatie met de nieuwste technologieën zorgt ervoor dat deze uitblinker nog aantrekkelijker is dan voorheen. Rijdt u binnenkort in de Hyundai i10 met o.a. cruise control, 8″ display met Android & Apple CarPlay en LED-dagrijverlichting? Ontdek de nieuwe Hyundai i10 en vraag uw offerte aan! U rijdt de i10 al voor € 249 per maand.

Leaseofferte Hyundai i10

De ruimere Hyundai i20

Waar de Hyundai i10 gekenmerkt wordt als echte stadsauto, biedt de Hyundai i20 al meer ruimte voor het gezin. Deze vijf-deurs gezinsauto beschikt ook over een rijke uitrusting met bluetooth, cruise control en parkeersensoren achter. Deze gezinsauto is nu ook nog een scherp geprijsd. Voor € 279 per maand rijdt u in deze stijlvolle en jeugdige Hyundai i20.

Leaseofferte Hyundai i20

 

Stoere en ruige KONA

Gaat u voor nog een extra stap groter? Dan is de Hyundai KONA perfect voor u. De SUV van Hyundai biedt meer dan genoeg ruimte en naast het stoere design biedt de KONA ook nog eens technische features zoals Apple CarPlay, parkeersensoren achter, achteruitrijcamera en lane assist. Zo gaat u altijd veilig en comfortabel op weg. U kunt de KONA al rijden voor €399 per maand. Stapt u binnenkort in?

Leaseofferte Hyundai KONA

Ontdek de voordelen

Private lease brengt een hoop voordelen met zich mee. Voor een vast maandbedrag komt u niet voor verrassingen te staan. U profiteert bijvoorbeeld van een laag eigen risico van € 150 of terugbetaling bij minder gereden kilometers. Wilt u uw huidige auto inruilen? Zelfs dat kan! Wij betalen de huidige inruilwaarde van uw auto uit. Dit is maar een kleine opsomming van de voordelen.

Benieuwd naar alle voordelen?
*All-in leaseprijzen: incl. houderschapsbelasting, verzekering, pechhulp, BTW, afleveringskosten, afschrijving, rente, onderhoud, reparaties, banden, vervangend vervoer en een lage eigen bijdrage op basis van 10.000 km per jaar en 60 maanden. Meerprijs per kilometer vanaf 6 cent. Minderprijs gereden kilometers vanaf 3 cent. ALMN Private Lease betaalt de minder gereden kilometers aan u terug!