Voordelen

Bij ALMN Private Lease kunt u tegen scherpe tarieven nieuwe auto’s en occasions privé leasen. Een scherp tarief is belangrijk, maar natuurlijk ook dat wat u er voor krijgt. Uw auto private lease rijden via ALMN Private Lease betekent onder andere flexibiliteit, duidelijkheid en een laag eigen risico bij schade.

ALMN Private Lease kent geen ingewikkelde zaken als “kilometer bundels”, u krijgt geen black box in uw auto, de leaseovereenkomst is duidelijk en minder gereden kilometers worden aan u terugbetaald! ALMN Private Lease kijkt zowel naar een scherpe prijs, als naar eerlijke, volledige en transparante voorwaarden.

Voordelen ALMN Private Lease

 • Lage eigen bijdrage bij schade
  ALMN Private Lease neemt bij het aangaan van de lease-overeenkomst de schadevrije jaren van de consument over. De standaard eigen bijdrage bedraagt € 150, – per schadegeval. Indien zich binnen een periode van 12 maanden meer dan 2 schadegevallen voordoen, bedraagt de eigen bijdrage vanaf het derde schadegeval € 450, – voor de rest van de contractperiode.
 • Terugbetaling bij minder km
  Veel leasemaatschappijen betalen niets terug als er minder kilometers gereden worden dan dat overeengekomen is in de leaseovereenkomst. ALMN Private Lease betaalt u de minder gereden kilometers wel terug.
 • Pechhulp in binnen- en buitenland
  Pechhulp in binnen- en buitenland en in de eigen woonplaats zit standaard in het door ALMN Private Lease aangeboden pakket.
 • Inclusief vervangend vervoer
  Vervangend vervoer bij schade in binnen- en buitenland zit standaard in het pakket van ALMN Private Lease. Daarnaast krijgt u direct vervangend vervoer bij pech onderweg en bij reparaties die niet binnen 24 uur uitgevoerd kunnen worden (buitenland 48 uur). Bij veel leasemaatschappijen krijgt u pas vervangend vervoer na 72 uur. Ook zit vervangend vervoer in het buitenland bij veel leasemaatschappijen niet in het pakket en dan te bedenken dat in de vakantie vervangend vervoer juist extreem duur is. Als u strandt in het buitenland dan kan vervangend vervoer u zo maar € 80,- per dag kosten!
 • No-claim opbouw op uw naam
  Bij ALMN Private Lease worden uw schadevrije jaren op uw naam geregistreerd. Mocht u later zelf een auto willen kopen dan ontvangt u van de verzekeraar van ALMN een officiële opgave van uw schadevrije jaren.
 • Geen km bundels
  Creatieve aanbieders van particuliere autolease creëren zaken zoals bijv. “kilometer bundels” waarbij u een auto niet leaset voor bijv. 12.000 kilometer per jaar, maar voor 3.000 kilometer per 3 maanden. Vervolgens worden minder km t.o.v. deze “bundel” niet aan u uitbetaald maar meer kilometers betaalt u wel. Via de achterdeur is dit een stevige kostenverhoging voor de klant. ALMN Private Lease houdt van eenvoud en openheid: geen “km bundel”, maar kilometers voor de hele looptijd van de overeenkomst, daarbij maakt het niet uit wat voor pieken of dalen u in de gereden kilometers heeft. Meer kilometers betaalt u bij en minder gereden kilometers worden aan u uitbetaald. Zo hoort het toch?
 • Geen verrassingen bij herberekeningen
  Vooraf precies voorzien hoeveel kilometers gereden gaan worden is lastig. Door verandering van werk, gezinssituatie, bezoek familieleden etc. kan er zo maar een grote wijziging ontstaan in het aantal kilometers dat gereden wordt. Belangrijk is dan dat u vooraf weet wat deze extra kilometers u gaan kosten. Bij ALMN Private Lease wordt de regeling voor meer- en minder kilometers in uw leaseovereenkomst vermeld en bestaat er bij herberekening geen enkele onduidelijkheid ongeacht het aantal kilometers dat u extra rijdt.
 • Uitbetaling inruilwaarde van uw auto
  De inruilwaarde van uw auto wordt door ALMN Private Lease aan u uitbetaald of kunt u gebruiken als vooruitbetaling voor uw leasecontract. Bij een vooruitbetaling zal de maandtermijn omlaag gaan.
 • De auto volgens uw wensen
  U kunt bij ALMN Private Lease zelf uw auto samenstellen (gewenste opties, motortype, kleur, accessoires etc.) Tevens biedt ALMN Private Lease auto’s aan die op voorraad door ons ingekocht zijn. Als u dan toch voor een nieuwe auto kiest, dan is het ook mooi om een auto te hebben die aan uw wensen voldoet.
 • Occasion autolease
  De aanschaf van een occasion is voor u een belangrijke beslissing, immers gaat het om veel geld dat maar één keer uitgegeven kan worden. Belangrijk is dan ook dat de juiste occasion gekozen wordt, een miskoop moet voorkomen worden. ALMN Private Lease biedt u occasion autolease. Door te kiezen voor een private lease occasion loopt u geen risico m.b.t. bijv. een miskoop en hoge onderhoudskosten en profiteert u wel van de lagere investering van een occasion. Daarnaast heeft u bij keuze voor een occasion extra flexibiliteit door de kortere looptijd.
 • Geen renterisico
  Bij ALMN Private Lease loopt u geen renterisico. ALMN Private Lease neemt het renterisico 100% voor haar eigen rekening, rentestijgingen worden dan ook nooit aan de klant doorberekend.
 • Inkomensachteruitgang bescherming
  ALMN Private Lease biedt haar klanten de mogelijkheid om te leasen inclusief een inkomensachteruitgang bescherming. Als u met een inkomensachteruitgang van 25% of meer te maken krijgt dan kan de leaseovereenkomst kosteloos beëindigd worden. Voor deze mogelijkheid kunt u kiezen vanaf € 15,- per maand.
 • Wisseling binnen contractuele looptijd
  Flexibiliteit is belangrijk, u kunt immers niet altijd alles vooraf voorzien: verhuizing, ander werk, wijziging van inkomenssituatie etc. Als u dat wilt dan kunt u binnen de contractperiode wisselen van auto. Voor een wisseling bestaat geen standaard oplossing. ALMN Private Lease neemt uw wensen en de kosten van de wisseling met u door en maakt een voorstel voor u.
 • Looptijdsverlenging
  Na afloop van de leaseperiode biedt ALMN Private Lease u de mogelijkheid om uw leaseovereenkomst te verlengen. Als gevolg hiervan wordt er door ALMN een forse korting op de leaseprijs gegeven. De maximale contractuele looptijd bedraagt 72 maanden en verlenging is afhankelijk aan reeds gereden kilometers.

 

Voordelen Private Lease

 • De zekerheid van All-in Lease
  Bij Private Autolease heeft u geen schuld, loopt u geen renterisico, geen restwaarde risico en geen onderhoudsrisico. U weet vooraf precies waar u aan toe bent. De All-in leaseprijs is inclusief BTW, verzekering, houderschapsbelasting, onderhoud, wegenbelasting, reparaties, bandenvervanging, vervangend vervoer, afleveringskosten, afschrijving, rente en pechhulp. U betaalt alleen nog de brandstof en bij schade een eventuele eigen bijdrage.
 • Geen eigen investering
  Bij private autolease investeert u geen eigen geld in uw auto. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld voorkomen dat u gebruik moet maken van duur kortlopend bankkrediet.
  Private lease in combinatie met het kopen van een woning
  Daarnaast kunt u uw eventuele spaargeld gebruiken bij het kopen van een woning. Door bij aanschaf van een woning niet maximaal te lenen ontvangt u een korting op de hypotheekrente. Dit kan u jaarlijks honderden euro’s schelen. U gebruikt dus uw geld niet voor een auto, maar investeert het geld in de te kopen woning.
  Voorbeeld
  De hypotheekrente bedraagt bij een lening 20-jaar vast bij een verhouding tussen de woningwaarde en de hypotheek bij 102% gemiddeld 0,5/0,6% meer ten opzichte van een lening bij een verhouding tussen de woningwaarde en hypotheek van 88%. Bij een hypotheek van € 200.000,- scheelt dat bruto jaarlijks circa € 1.100,-!
 • Veel gemak
  U hoeft zelf geen kortingen te bedingen, u hoeft geen goedkope verzekeraar op te zoeken, u hoeft geen garagerekeningen te controleren, u wordt niet betrokken in garantiediscussies, bij schade wordt alles voor u geregeld en heeft u geen discussie met een expert, aan het eind van de looptijd hoeft u niet zelf uw auto te verkopen of in te ruilen.
 • Geen inruil-tegenvallers
  Bij Private Autolease weet u waar u aan toe bent: u betaalt een bedrag per maand voor het volledig gebruik van de auto. Het restwaarde risico van de auto is voor 100% voor de leasemaatschappij, inruil-tegenvallers zijn voor u dan ook verleden tijd.