Over ons

ALMN Private Lease team - Kelly, Sandra, Twan en Remco

Autolease Midden Nederland (ALMN) is in zijn 30-jarig bestaan uitgegroeid tot een professionele en klantgerichte onderneming. Historisch als “kleine” organisatie met goede naamsbekendheid in Midden Nederland, nu gegroeid tot een sterke, middelgrote leasemaatschappij met een uitstekende positie in geheel Nederland. In 2007 begon ALMN de samenwerking met private leasemaatschappij SmiLease. Privé auto leasen; ondertussen is het een volledig geaccepteerde leasevorm, klaar voor de toekomst.

De zekerheid van geen onverwachte kosten

Vooraf wordt alles duidelijk in het leasecontract vastgelegd. Bij ALMN Private Lease heeft u niet te maken met kilometerbundels of hercalculaties. Kortgezegd hoeft u niet bang te zijn dat u tijdens de looptijd van uw leasecontract te maken krijgt met onverwachte kosten.

Écht advies en persoonlijk contact

Bij ALMN Private Lease kunt u rekenen op persoonsgebonden en deskundig advies. Door onze automotive achtergrond, kunt u rekenen op een betrouwbare ondersteuning bij uw keuze van een private lease auto.

In geval van nood zijn wij 24/7 te bereiken. In minder noodzakelijke gevallen zijn wij tijdens kantooruren bereikbaar.

Vrijheid in autokeuze

ALMN Private Lease is een zelfstandige universele private leasemaatschappij. Wij zijn niet merkgebonden. ALMN Private Lease heeft een ruim aanbod aan auto’s. Zo bieden we naast nieuwe auto’s ook private lease occasions. Op onze website tonen wij een selectie van mogelijke modellen. Bekijk hier onze modelpagina. Staat het model van uw keuze er nog niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

All-in voor één vast bedrag per maand

De leasebedragen per maand zijn gebaseerd op alles in 1. U hoeft naast het leasebedrag dus alleen de brandstof te betalen. Inbegrepen in dit maandbedrag is de BTW, verzekering, wegenbelasting, afleveringskosten, afschrijving, rente, onderhoud, reparaties, banden, pech hulp en een laag eigen bijdrage. Wij bieden voor u de betere private lease: goedkoop, duidelijk en voor een vast bedrag per maand.

Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Direct contact