Wij steunen het Jeugdfonds Sport & Cultuur

ALMN Private Lease is onderdeel van familiebedrijf De Waal Autogroep. Vroeger bood de familie jongeren uit de omgeving een bijbaantje aan die het thuis financieel niet breed hadden. Een bijbaantje kon soms net het verschil maken tussen samen met andere kinderen uit de buurt activiteiten ondernemen of alleen zijn. Ook nu zijn er helaas nog veel kinderen en jongeren die opgroeien in armoede. In Nederland zijn dit er 1 op de 11. Sporten, dansen of muziek maken met andere kinderen ligt dus helaas niet altijd binnen de financiële mogelijkheden van gezinnen.

Jeugdfonds Sport & Cultuur

Autolease Midden Nederland

Plezier maken, samen spelen, een overwinning vieren maar ook omgaan met verlies. Allemaal erg belangrijk voor de fysieke, mentale én sociale ontwikkeling van kinderen en jongeren. Het Jeugdfonds Sport en Cultuur betaalt de contributie/het lesgeld voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is om lid te worden van een sport- of cultuurvereniging. Bijna 66.000 kinderen en jongeren zijn in 2021 lid geworden van een sport- of cultuurclub via het Jeugdfonds Sport & cultuur!

Wij van ALMN Private Lease vinden dat elk kind het verdient om te sporten en spelen met andere kinderen. Daarom heeft onze Manager Operations Patrick Suppers een cheque van € 3.500,- uitgereikt aan Johan Kruithof, voorzitter van het Jeugdfonds Sport en Cultuur. Met dit bedrag kunnen 11 kinderen uit de regio Tiel een jaar lang lid worden van een sport- of cultuurvereniging. Dit bedrag hebben we samen met onze klanten mogen opbouwen. Wij versturen namelijk een enquête aan onze klanten voor een tevredenheidsonderzoek. Per ingevulde enquête doneren wij € 5,- aan het Jeugdfonds Sport en Cultuur.

Meer informatie over het Jeugdfonds Sport & Cultuur of zelf een bijdrage doen? Kijk dan op de website.

Terug naar nieuwsoverzicht