Profiteer van ons Private Lease Weekend!

Private Lease Weekend Q3 2021

Samen met De Waal Autogroep organiseren wij opnieuw het exclusieve Private Lease Weekend. Van 9 t/m 13 september profiteert u van minimaal €30 korting per maand op de toch al scherpe landelijke actietarieven van Volkswagen, Audi, ŠKODA en SEAT. Dit mag u niet missen!

Voor de laatste keer in 2021 kunt u profiteren van onze deals. Ook splinternieuwe modellen zoals de VW Polo MPI en ŠKODA Fabia Active zijn geselecteerd voor deze actie. Een unieke kans om voor deze lage prijzen weg te rijden in de nieuwste uitvoering!

Bekijk direct onze actiemodellen

Waarom Private Leasen?
Met Private Lease gaat u voor 100% gemak. U rijdt een nieuwe auto voor een vast bedrag per maand, u kunt uw spaargeld op uw rekening laten staan en u betaalt alleen de brandstof. De rest regelen wij. De private leasetarieven zijn inclusief onderhoud, wegenbelasting, schadeherstel, vervangend vervoer na 24 uur, all-risk verzekering en pechhulp. Met deze scherpe actietarieven is Private Lease altijd voordeliger dan kopen. Dit komt onder andere doordat wij groot inkopen; van de auto’s zelf tot de verzekeringen, het onderhoud en de reparaties.

De voordelen van Private Lease bij ons:

  • Betaal een vast bedrag per maand, all-in-leaseprijs
  • Geen grote investering nodig, toch nieuw rijden
  • Geen zorgen over onderhoud of reparatie
  • Inclusief vervangend vervoer in binnen- en buitenland
  • Extra beschermd dankzij het Keurmerk Private Lease
Terug naar nieuwsoverzicht