Privé Lease: meer consumenten kiezen ervoor

Private Lease

Private Lease populairder dan ooit!

Meer en meer consumenten kopen zelf geen nieuwe auto, maar maken gebruik van Privé Lease. Volgens de Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen (VNA) telde Nederland eind 2015 nog 36.000 privé leaseauto’s. Een jaar later was dat al 64.000 en twee jaar later was de markt nog eens met 61 procent gegroeid naar 103.000 auto’s. Inmiddels kiezen zo’n 150.000 consumenten voor het gemak van zorgeloze mobiliteit zonder zelf een auto te hoeven bezitten.

Wilt u ook kiezen voor Privé Lease? Klik op onderstaande button.

Direct alle modellen bekijken

Geen zorgen over mobiliteit

Wij garanderen u standaard van de beste private lease deals. Zo is het wel heel zorgeloos rijden!

  • Laag eigen risico van slechts € 150,-
  • Vervangend vervoer (na 24 uur)
  • Inclusief Personen Ongevallen Inzittenden verzekering
  • Pechhulp binnen- en buitenland
  • Onbeperkte teruggave van minder kilometers

Met Privé Lease bij ALMN Private Lease bent u verzekerd van alle gemakken van autorijden voor een vast maandbedrag. Op de brandstofkosten, wasbeurten en boetes na zijn alle overige kosten zoals verzekering, wegenbelasting, afleveringskosten, afschrijving, rente, onderhoud, reparaties, (zomer)banden, vervangend vervoer (binnen Nederland na 24 uur), pech onderweg hulp bij de leaseprijs inbegrepen.

Wij bieden u een ruime keuze in private autolease. U kiest zelf welke auto private lease gereden wordt. Zo is het mogelijk om bij ons ze kiezen uit meerdere merken: Volkswagen, Kia, Skoda, Peugeot, Suzuki, Hyundai, Citroën, Opel, Toyota, Audi en Seat. U kunt kiezen uit extra voordelige voorraad auto’s of u stelt zelf naar wens uw auto samen. Nieuwe auto’s of occasions, handgeschakeld of automaat, klein of groot, veel is mogelijk!

ALMN Private Lease kent geen ingewikkelde zaken als “kilometer bundels”’. U bepaalt zelf het aantal jaarkilometers. Wij hebben klanten die 5.000 km per jaar rijden, maar ook klanten die 70.000 km per jaar rijden. Bij ons krijgt u geen black box in uw auto, de private leaseovereenkomst is duidelijk en alle minder gereden kilometers worden aan u terugbetaald.

Overtuigd? Bekijk onze private lease occasions of houdt onze lease acties in de gaten.

Bekijk onze Lease Occasions    Bekijk onze Lease Acties

Populaire privé lease auto’s 

Op dit moment zijn vooral de kleinere modellen razend populair. Veel mensen kiezen voor een privé lease auto met een vast maandbedrag rond de 200 euro. In deze categorie hebben wij een aantal auto’s. Zo is er de Kia Picanto private lease als aantrekkelijke stadsauto, de scherp geprijsde Suzuki Celerio private lease, de betrouwbare en stoere Volkswagen up private lease en de veel gekozen Peugeot 108 private lease.

(Private) Lease zorgt voor lagere CO2-uitstoot

De Privé Lease rage is niet meer te stoppen en aangezien het nieuwe auto’s betreft, zijn deze schoner, zuiniger en veiliger dan wat er gemiddeld in Nederland rondrijdt. Het lijkt tegenstrijdig, maar met een toenemend aantal leaseauto’s wordt dus een bijdrage geleverd aan de vergroening en het veiliger maken van de automobiliteit in Nederland.

Een gemiddelde nieuwe leaseauto’s levert per kilometer zo’n 6% minder CO2-uitstoot dan de rest van Nederland. Ten opzichte van auto’s in eigendom van bedrijven is dat zelfs 15% minder.

Private lease heeft nog een bijkomend, zeer gunstige invloed op de gemiddelde CO2-uitstoot van het Nederlandse wagenpark. Renate Hemerik, directeur VNA, verklaart: “Het is simpel, veel consumenten kiezen voor een privé leaseauto en stappen daarmee uit een vaak oudere privéauto. Als je bedenkt dat de gemiddelde privéauto ruim 10 jaar oud is en men bij private lease in een nieuwe auto gaat rijden, dan is dat directe winst voor de CO2-uitstoot.

Naast het feit dat nieuwe auto’s zuiniger rijden, hebben zij gemiddeld ook meer veiligheidsopties. En dat is weer goed voor de verkeersveiligheid en de doelstelling van het kabinet om het aantal verkeersslachtoffers in Nederland terug te dringen.”

Wilt u ook kiezen voor Private Lease? Of heeft u vragen en liever eerst persoonlijk contact? Wij staan voor u klaar en helpen u graag bij de keuze voor uw volgende auto. Klik op een van onderstaande buttons.

Direct alle modellen bekijken   Stel uw vraag

Terug naar nieuwsoverzicht