Prijsvoordeel bij de Hyundai i10 en i20

Prijsvoordeel bij de Hyundai i10 en Hyundai i20

Stap in de Hyundai i10 óf de Hyundai i20 en bespaar tot wel € 61 euro per maand. ALMN Private Lease heeft de Hyundai i10 en i20 groot ingekocht waardoor u profiteert van extra scherpe prijzen. Ontdek de compacte en rijk uitgeruste i10 en rijd weg vanaf € 249 per maand. Of kies voor de ruime Hyundai i20 en stap al vanaf € 299 per maand in! Prijzen zijn o.b.v. 60 maanden en 10.000 km per jaar.

Private leaseacties

Zeker bij onze leaseacties is private lease vaak een stuk goedkoper dan het kopen van een auto. Maar hoe zit dat precies? Als leasemaatschappij kopen wij meerdere auto’s tegelijk in, zodat onze klanten kunnen profiteren van hogere kortingen. Deze scherpe leaseacties zijn mogelijk doordat wij deze kortingen doorberekenen op het maandtarief.

Zo ook in het geval van de Hyundai i10 en de Hyundai i20. Om het verschil van autokosten tussen lease en koop inzichtelijk te maken heeft ANWB een transparante tool ontwikkeld. Zo is het voor de consument eenvoudig te vergelijken. Om een eerlijke vergelijking te maken is er in beide gevallen een periode van 60 maanden op basis van 10.000 kilometer per jaar genomen.

Het voordeel van deze compacte i10 kan in het geval van private lease kan oplopen tot wel € 3.660 in 5 jaar tijd. Ook op de ruime en vernieuwde Hyundai i20 wordt flink bespaard.

Bekijk de Hyundai i10 Comfort Ontdek de ruime Hyundai i20

Prijsperceptie

Bij de aanschaf van een auto staat niet iedereen stil bij de kosten die erbij komen kijken. In veel gevallen is private lease goedkoper dan het kopen van een auto. Zelfs in het geval van een jong gebruikte auto. Wij schreven hier al eens een artikel over. Lees meer!

De rijk uitgeruste Hyundai i10 Comfort

De rijk uitgeruste i10 Comfort is onder andere voorzien van cruise control, lane assist en start/stop systeem. Bent u ook zo onder de indruk van het design met opvallende grille en mooie rondingen? Private lease de Hyundai i10 Comfort al vanaf € 249 per maand. Bekijk de video en kom erachter wat Twan, leaseadviseur bij ALMN Private Lease, van de Hyundai i10 vindt.

De ruime Hyundai i20

Ontdek het compleet vernieuwde design van de Hyundai i20. Dit model is ruimer dan zijn voorganger, comfortabel en voorzien van slimme technologieën zoals noodremassistent met voetgangersherkenning. Private lease de Hyundai i20 i-Motion al vanaf € 299 per maand. Klik op de video en ontdek samen met leaseadviseur Remco de vernieuwde Hyundai i20.

Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over deze Hyundai’s? Neem gerust contact met ons op. Het private leaseteam staat voor u klaar.

Neem contact op!
Terug naar nieuwsoverzicht