Peugeot e-208 | Jouw elektrische stadsauto

Peugeot e-208 private lease

Herkenbaar aan de twee slagtanden, de in carrosseriekleur gespoten grille, de zwarte glanzende wielkasten, milieu vriendelijkheid en de leeuw op de voor- en achterkant. We hebben het natuurlijk over de 100% elektrische Peugeot e-208, de milieubewuste variant op de Peugeot 208.

De e-208 is een vlotte en sportieve auto om te zien. Zeker wanneer je gaat voor de standaard kleur ‘Jaune Faro’. Een opvallende maar stijlvolle gele mosterdkleur. De auto heeft een hoog vermogen en snelle respons waardoor je een aangename manier van rijden ervaart. Je rijdt van 0 naar 100 km per uur in 8,1 seconden.

Comfort

Je rijervaring in de Peugeot e-208 wordt nog beter door de Keyless start en de Hill start assist. Met de Keyless start stap je in de auto en leg je de sleutel gewoon naast je neer of stop je hem in je tas. Met alleen een druk op de start/stop knop schakel je de motor in of uit. Wanneer je op een helling stil staat, schakelt de Hill Start Assist in. Deze voorkomt tijdelijk dat je auto achteruit rolt wanneer je de rem los laat. Hij houdt nog 2,5 seconden de rem vast. Dit geeft jou tijd genoeg om je voet rustig naar het gaspedaal te verzetten. Zo vervolg je soepel je weg.

Auto Private Lease

Laden van de Peugeot e-208

Wist je dat Nederland de hoogste laadpaaldichtheid heeft ter wereld? Ook bij jou in de buurt zijn er waarschijnlijk veel openbare laadpalen. Check het zelf maar! Met een laadpunt aan huis kunnen wij je helpen. Onze premium partner Ecoleon heeft jarenlange ervaring met het adviseren, leveren en installeren van laadpalen aan huis.

Subsidie

De eerste 48 maanden ontvang je € 69 subsidie per maand voor een nieuwe elektrische auto! Zolang de subsidiepot van de overheid niet leeg is, is deze  beschikbaar. Wacht dus niet te lang. Lees het nieuwsbericht over de subsidie voor elektrisch rijden om alles te weten te komen.

Autokosten Peugeot e-208

Wij hebben twee hele belangrijke redenen voor jou om te kiezen voor elektrisch rijden. Eén is natuurlijk dat het veel beter is voor het milieu en twee is dat de totale autokosten zijn lager zijn. Hieronder hebben we alle autokosten van de Peugeot e-208 (elektrisch) en de Peugeot 208 (benzine) bij private lease voor je op een rijtje gezet. Zo is het verschil duidelijk zichtbaar! Let wel op dat dit een voorbeeld is. We rekenen graag op maat jouw voordeel uit.

Autokosten elektrisch rijden

* o.b.v. 60 maanden en 15.000 km exclusief laadpaal. Bron: TravelCard.

In het rekenvoorbeeld bespaar je circa € 50 per maand. Wanneer je naar de totale autokosten kijkt zie je pas echt hoe groot de besparing is. Over de totale periode bespaar je € 3.045,-. Daar kun je een hoop leuke dingen voor doen!

Ben jij ook enthousiast geworden over deze Peugeot e-208? Neem dan contact op met ons Private Lease team of vraag een offerte aan.

Bestel direct Neem contact op
Terug naar nieuwsoverzicht