Overgang naar een nieuw systeem

Autolease Midden Nederland krijgt een nieuw systeem - Dit kunt u verwachten

* UPDATE 07-12-2020 * Autolease Midden Nederland is succesvol overgestapt naar het nieuwe leasepakket. 

Vanwege de toegenomen complexiteit van BPM-vaststelling (WLTP) stapt Autolease Midden Nederland over op een nieuw leasepakket. De transitie van het huidige pakket (ABS) naar het softwaresysteem van Carwise heeft in december plaatsgevonden. De overgang naar dit systeem heeft impact op verschillende afdelingen van onze organisatie.

Wij zetten op een rijtje wat er in deze periode verandert:

Ons team, service en diensten blijven hetzelfde. We hebben maatregelen getroffen zodat we bereikbaar blijven en alle operationele zaken kunnen behandelen. Het kan echter zo zijn dat de doorlooptijd langer is dan u van ons gewend bent.

U zult wijzigingen ervaren in de opmaak van offertes, herberekeningen en facturen. Gebruikt u onze eigen berijdersapplicatie? Deze zal worden vervangen voor een nieuwe. Wij informeren u zodra deze gelanceerd wordt. Lees hier meer.

Wij vragen om uw begrip

Al met al is het een ingrijpende operatie. Het systeem is de ruggengraat van Autolease Midden Nederland en de migratie kost tijd en energie. Uiteraard streven wij ernaar om de overgang zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen. Onze collega’s zetten zich meer dan 100% in om u zo goed mogelijk te woord te staan. Het kan echter zijn dat bepaalde zaken net even iets anders lopen of langer duren dan u van ons gewend bent. Hiervoor op voorhand onze excuses, maar wij vragen ook om uw begrip.

Ons team en onze service blijven hetzelfde. Alleen ons systeem veranderd.

Heeft u vragen en/of opmerkingen? Neem dan gerust contact op.

Neem contact op!
Terug naar nieuwsoverzicht