hero peugeot 208 facelift zonder kleurvlak

Peugeot 208 Private Lease

De Peugeot 208 private leasen bij ALMN

Je betaalt altijd per kilometer

Slechts € 150 eigen risico

Na 24 uur vervangend vervoer

Inzittenden meeverzekerd 

Direct rijden in de nieuwste uitvoering!

Op korte termijn al een Peugeot 208 private leasen? Bekijk hieronder onze voorraad van nieuwe auto's en occasions. Na het afronden van de administratieve zaken haal jij meteen je leaseauto bij ons op! 

Even voelen hoe de auto rijdt? In onze leaseauto's uit voorraad en occasions kun je een proefrit maken. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Morgen instappen

Standaard op de Peugeot 208 Active

  • Cruise Control met instelbare snelheidsbegrenzer
  • Stop & Start-systeem
  • Elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels

Heb jij een andere wens? Alles is mogelijk. Je leaseadviseur kan hierin altijd met je meedenken. Ga jij voor de Peugeot 208? Neem dan contact met ons op. Wij checken de huidige specificaties meteen voor je. Er kan namelijk wel eens wat wijzigen!

''Ik ben voor 100% tevreden over ALMN En ga voor de volgende auto zeker weer met ze praten.''

- Ingrid van der Haak

Zelf samenstellen

De Peugeot 208 Active is de standaard uitvoering. Wil je een luxere uitvoering zoals de 208 Allure of zelfs de GT? Ook dat is mogelijk! Na het kiezen van de uitvoering bepaal jij de looptijd, kilometrage en de opties die je graag op de auto wil. We hebben een aantal populaire opties voor je uitgelicht. Jouw ideale leaseauto samengesteld? Dan gaan we de auto voor je bestellen. 

Liever elektrisch?

De Peugeot 208 is in elke uitvoering elektrisch te verkrijgen. Ga je voor de e-STYLE? Dan krijg je zelfs de beschikking over een on-board 11kW - 3 faselader.

Zelf samenstellen

Peugeot 208 Allure

Wil je iets meer opties? Ga dan voor de Peugeot 208 Allure!

Extra opties van de 208 Allure t.o.v. de 208 Active:

  • Parkeerhulp voor en achter
  • Peugeot i-Cockpit met 2D digitaal instrumentenpaneel
  • Peugeot Touch screen 10’’ met Peugeot i-Connect

Wil je een offerte ontvangen voor de Peugeot 208 Allure? Of een nog luxere uitvoering? Neem dan contact met ons op. Wij maken een offerte speciaal voor jou.

peugeot 208 facelift interieur

Aanvullende opties

De Peugeot 208 is standaard al rijk uitgerust. Maar mocht je de 208 verder willen personaliseren dan biedt Peugeot je een tal van mogelijkheden. Zo kun je ook kiezen voor 17'' lichtmetalen velgen. Interesse? Neem dan contact met ons op.