Loop vrijblijvend binnen tijdens de SUV dagen

Nieuwsbericht ALMN PL - SUV Dagen

Kom alles te weten over Private Lease

Aan het rondkijken naar een Private Lease auto of heeft u vragen omtrent Particuliere Lease? Loop dan vrijdag 16 of zaterdag 17 november binnen bij de Hoge Instap dagen van De Waal Autogroep in Zaltbommel. ALMN Private Lease is hierbij aanwezig om u alles te vertellen over Particuliere Lease.

Alleen tijdens de Hoge Instap dagen keuze uit onze 4 pakketten

  • Winterpakket (Gratis Winterbanden en Sneeuwkettingen)
  • Zomerpakket (Gratis Dakkoffer, Dakdragers en een Koelbox)
  • Fietspakket (Gratis Vaste trekhaak en een Fietsendrager)
  • Caravanpakket (Gratis Vaste trekhaak, Verloopstekker en een set Caravanspiegels)

Welke SUV’s test u? 

De SUV is, mede door zijn hoge instap, een zeer populair model geworden. Er zijn er dan ook meer leverbaar dan ooit en u private least er al een vanaf € 315,- per maand! Tijdens de Hoge Instap dagen geven wij u de unieke gelegenheid om al onze SUV’s op één dag te testenVan compacte wagens zoals de Audi Q2 en de SEAT Arona, tot de ruime en nieuwe Volkswagen Touareg en de SKODA KODIAQ als zevenzitter. U heeft maar liefst keuze uit 11 SUV’s van de merken Volkswagen, Audi, SKODA en SEAT. Daarnaast worden er interessante workshops gegeven over innovatieve assistentsystemen zoals front-, lane- en parkassist. U zult zich verbazen over wat er allemaal mogelijk is.

Ervaar zelf welke SUV het beste bij u past!

Plan direct een proefrit!   Bekijk onze SUV voorraad

Heldere voorwaarden

Private Lease is de afgelopen jaren enorm in populariteit toegenomen. Er bestaan vele aanbieders met allemaal hun eigen voorwaarden. Wij kunnen ons goed voorstellen dat dit het er allemaal niet duidelijker op heeft gemaakt. Als Keurmerk Private Lease gecertificeerde leasemaatschappij helpt ALMN Private Lease u graag en bieden wij u heldere regels en voorwaarden. Tijdens de Hoge Instap dagen beantwoorden wij al uw vragen en geven wij tips over waar u op moeten letten bij het doornemen van de voorwaarden.

Bent u niet in de gelegenheid om op een van de dagen langs te komen, of wilt u al eerder uw vragen stellen? Laat dan uw contactgegevens achter en wij nemen contact met u op.

Stel direct uw vraag   Bekijk onze SUV voorraad

Terug naar nieuwsoverzicht