Lange levertijden in de autowereld – hoe gaan we hiermee om?

Direct rijden ALMN Private Lease

In de autowereld gaat het tegenwoordig anders dan anders. Er zijn al enige tijd leveringsproblemen. Waar je een jaar geleden nog na het tekenen van een leasecontract weg kon rijden met je nieuwe auto moeten we nu geduld hebben. Wij leggen graag uit waarom de levertijden langer zijn en wat wij voor jou kunnen betekenen.

Chiptekort

Je hebt het vast al eerder gehoord. Er is een groot tekort aan chips. In bijna alle apparaten zit er tegenwoordig minimaal één. Van een wasmachine tot een laptop en dus ook in een auto. Het gevolg hiervan is dat de autobranche niet kan voldoen aan de vraag.

In deze video wordt meer verteld over het chiptekort:

Nu een auto nodig?

Wij zijn, zeker nu, druk bezig met het inkopen van auto’s. Ons voordeel is dat we gelieerd zijn aan De Waal Autogroep. De Waal is de officiële dealer van de merken Volkswagen, Audi, SEAT en ŠKODA. Dit zorgt ervoor dat wij niet alleen van onze eigen voorraad gebruik kunnen maken, maar ook van de voorraad van De Waal! Bekijk onze voorraad of vraag naar de mogelijkheden. Want een auto uit voorraad betekent: direct rijden!

Speciaal voor jullie hebben wij de Volkswagen Polo Life, Mitsubishi Space Star, Toyota Aygo, Hyundai i20 en de Hyundai i10 op voorraad!

Stel je hebt op korte termijn een auto nodig maar onze voorraadauto’s passen niet bij jou en op jouw gewenste auto moet je een jaar wachten. Wij houden je mobiel met een shortleaseauto. Dit doen wij in samenwerking met De Waal Autoverhuur. Zij beschikken over een grote huurvloot waardoor wij altijd een voorloopauto kunnen inzetten. Zo overbrug je de wachttijd!

Ook hebben we regelmatig jong gebruikte auto’s. Deze auto’s hebben we staan en kunnen we dus direct inzetten

Wat als mijn leasecontract bijna afloopt?

Neem gewoon even contact met ons op! Onze private leasespecialisten denken met je mee en adviseren over het bestellen van een volgende leaseauto. Samen houden we jou mobiel.

Neem contact op
Terug naar nieuwsoverzicht