De grens van 1.000 contracten gepasseerd

ALMN Private Lease duizend contracten

ALMN Private Lease is de 1.000 private leasecontracten gepasseerd. Sinds de oprichting in 2007 hebben wij als universele private leasemaatschappij meer dan 1.000 contracten opgesteld om particulieren te voorzien in een passende leaseoplossing. Wij zijn ontzettend trots op deze mijlpaal en wij bedanken onze trouwe klanten.

1.000 successen vieren we samen!

Baukje van Zwam was degene die het 1.000e contract ondertekende. Vorige week haalde zij haar nieuwe auto op. Als verrassing voor haar hadden wij een mooi cadeau; ze ontving € 1.000 tanktegoed bij haar nieuwe Toyota Aygo x-fun. Bekijk de onderstaande video om haar reactie te zien.

Voor deze Aygo reed Baukje in een Volkswagen up! via ALMN Private Lease. In deze 24 maanden wilde zij ervaren hoe het beviel om via private lease een auto te rijden. “Dat is heel goed bevallen dus vandaar dat ik hier weer terug ben gekomen,” legt ze uit. “Ik ben altijd goed geadviseerd door ALMN Private Lease. Mijn vaste contactpersoon Kelly adviseerde mij ook deze Superdeal. Deze Toyota past erg goed bij mij; het is een zuinige auto, hij is compact en van alle gemakken voorzien.”

Op naar 2.000 contracten

Wij zijn trots op de ontwikkelingen die we de afgelopen jaren hebben doorgemaakt. Onze organisatie maakt grote stappen in professionaliteit en dat maakt deze mijlpaal van 1.000 contracten mogelijk. Klantgerichtheid staat bij ons voorop en met ons huidige team willen wij u als klant naar volle tevredenheid helpen. Kort geleden verwelkomden wij daarom Twan van de Klok in het private leaseteam. Samen met Sandra, Kelly en Remco staat hij voor u klaar voor persoonlijk advies op basis van uw wensen.

Wilt u ook wegrijden in zo’n Superdeal van ALMN Private Lease? Ontdek ons aanbod van volledig elektrische auto’s tot compacte stadsauto’s en ruime gezinswagens. Bekijk onze Superdeals en modellen via de onderstaande buttons.

Bekijk onze superdeals Ontdek alle private leasemodellen

 

Terug naar nieuwsoverzicht