De vernieuwde app van Autolease Midden Nederland

De app van download

De vernieuwde app van Autolease Midden Nederland is vanaf nu weer beschikbaar. Wilt u een autoschade melden? Is het weer tijd om uw kilometerstand door te geven? Of wilt u direct hulp door te bellen met het alarmnummer? Met onze vernieuwde app heeft u alle informatie binnen handbereik. Met onze visie  ‘Mensen maken leasing’ streven wij ernaar om de afstand tussen de berijders en het team van Autolease Midden Nederland te verkleinen. Met deze app zijn wij ook onderweg altijd dichtbij.

De vernieuwde app van Autolease Midden NederlandAlle informatie binnen handbereik

Met de app van Autolease Midden Nederland maken wij het onze berijders gemakkelijk. De gepersonaliseerde app biedt de mogelijkheid om onder andere contract- en autogegevens in te zien, een autoschade te melden, snel te schakelen met onze hulpdienst en gemakkelijk uw huidige kilometerstand door te geven. U kunt de app ook gebruiken voor het maken van een afspraak bij ruitschade en u bent altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Download de app en ga direct van start

Ontdek de app van Autolease Midden Nederland. Zo heeft u altijd de meest actuele informatie rondom uw leaseauto. Download de app en voer uw e-mailadres in. Er wordt een e-mail met verificatiecode verstuurd naar het opgegeven e-mailadres. Nadat u deze heeft ingevoerd, kunt u een persoonlijke pincode aanmaken waarmee u de app gemakkelijk en snel kunt openen.

     

Samen zorgen wij ervoor dat u met een gerust hart onderweg bent

Heeft u ideeën of suggesties waarmee wij u nog beter van dienst kunnen zijn? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail naar info@almn.nl. Wij wensen u veel fijne en veilige kilometers met uw leaseauto!

Terug naar nieuwsoverzicht