Private lease automaat?

Private Lease Automaat

Goedkoopste privé lease automaten

Wij bieden u een ruime keuze uit de goedkoopste privé lease aanbiedingen. Ook als het gaat om de keuze voor een private lease automaat bent u bij ons aan het juiste adres. Benieuwd naar welke leasemodellen er zijn met automatische transmissie? Bekijk ons hele automaten aanbod via onderstaande button.

Bekijk al onze automaten

Wat zijn de voordelen van private lease met automaat?

Heeft u al eens overwogen om te kiezen voor een private lease automaat? Naast de extra ruimte voor uw linkervoet zitten er ook andere voordelen aan het rijden in een automaat.

Optimaal rijcomfort

Doordat u de koppeling niet hoeft te bedienen ervaart u meer rijcomfort. Dankzij de automatische transmissie rijdt u meer ontspannen rond. File rijden wordt bíjna plezierig.

Meer veiligheid

U hoeft tijdens het rijden minder (schakel)handelingen uit te voeren. Hierdoor kunt u zich meer op de weg focussen en dus veiliger aan het verkeer deelnemen.

Veelal zuiniger

Een automaat auto is in de meeste gevallen zuiniger dan een handgeschakelde auto. Dit komt doordat een automatische versnellingsbak altijd op het meest optimale punt schakelt. Uiteraard is de mate van zuinigheid ook afhankelijk van uw rijstijl.

Wat is het prijsverschil tussen private lease met en zonder automaat?

Bij ons kiest u uw gewenste brandstofsoort, heeft u de keuze uit meerdere merken, kunt u kiezen uit extra voordelige voorraadauto’s welke op korte termijn te rijden zijn of u stelt zelf naar wens uw auto samen.

Het prijsverschil tussen een private lease automaat en handgeschakelde auto loopt uiteen van € 20,- tot € 75,- per maand. Dit komt doordat de aanschafprijs van een privé lease automaat gemiddeld € 2.000,- hoger ligt ten opzichte van een handgeschakelde auto. Voor slechts € 249,- per maand beschikt u al over een privé lease automaat!

Top 4 private lease met automaat

Peugeot 108 automaat private lease   Citroën C1 automaat private lease

Volkswagen Polo automaat private leaseKia Picanto automaat private lease

Bekijk alle automaten

Private lease occasion automaat

Wilt u liever flexibiliteit door een kortere looptijd en een lager maandtarief? Kies voor een Private Lease Occasion. Zo nu en dan bieden wij jong gebruikte private lease automaat auto’s aan.

Onze tweedehands private lease auto’s zijn zeer goed onderhouden. U kunt ze tegen gunstige voorwaarden leasen voor een vast, laag maandtarief. Met onze all in occasion lease heeft u onder andere geen omkijken meer naar zaken als onderhoud, verzekering en reparaties. U hoeft alleen nog maar te tanken!

Als u kiest voor een jong gebruikte auto profiteert u van:

  • Geen risico van een miskoop of hoge onderhoudskosten;
  • Wel de lagere leaseprijs van een occasion;
  • Extra flexibiliteit door een kortere looptijd;
  • Dezelfde zekerheden als bij lease van een nieuwe auto.

Wij beschikken over een ruime voorraad occasions, welke op zeer korte termijn leverbaar zijn. Zo kunt u dus na het maken van uw keuze zeer snel een occasion privé leasen. Bekijk ons occasionlease aanbod en laat u overtuigen tijdens een proefrit in een van onze occasions. Wij maken graag een lease offerte op maat.

Bekijk onze aantrekkelijke occasions   Direct contact

Terug naar nieuwsoverzicht