ALMN sluit aan bij De Waal Outlet

Het unieke karakter van ALMN voorraadlease sluit perfect aan bij het concept van De Waal Outlet in Zaltbommel. Sinds 1 april staan hier scherp geprijsde Volkswagens, ŠKODA’s en SEAT’s.

Geert van Beers, salesmanager bij De Waal Zaltbommel, vertelt: “Bij deze Outlet hebben wij voorraadauto’s staan van de merken Volkswagen, ŠKODA  en SEAT. We bestellen tijdig courante modellen bij de importeur zodat wij onze klanten extra scherp geprijsde leaseauto’s kunnen bieden die razendsnel leverbaar zijn.”

De beste oplossing voor de klant

“We zoeken samen naar de beste oplossing voor de klant,” vertelt Michiel de Jong, managers sales van Autolease Midden Nederland. “Door samen te werken met de Outlet vestiging van De Waal gaan we voor de ideale klantbeleving. Van Beers vult aan: “Door de grote voorraad kan de klant kiezen uit tal van uitvoeringen, gemakkelijk de verschillende auto’s vergelijken én we zetten samen met ALMN de best passende mobiliteitsoplossingen op een rijtje.”

Door samen te werken met ALMN speelt De Waal in op de veranderende markt. Private leasen is volgens Van Beers in opkomst, “en daarnaast heeft ALMN aantrekkelijke maandtarieven en heel goede leasevoorwaarden, zoals een laag eigen risico en het onbeperkt uitbetalen van minder gereden kilometers.” De Jong vertelt verder: “Omdat ALMN is aangesloten bij het keurmerk private lease is de klant daarnaast verzekerd van heldere voorwaarden zonder kleine lettertjes.”

Net dat beetje extra

Wanneer de klant een auto least bij De Waal Outlet in Zaltbommel, kiest hij ook voor een totaalpakket aan service, legt Van Beers uit: “De Waal en ALMN hebben onderling korte lijnen. Dat betekent dat de klant altijd één contactpersoon heeft en volledig ontzorgd wordt. Bijvoorbeeld doordat we de leaseaanvraag van A tot Z begeleiden en de auto kosteloos bij de klant thuis af afleveren, ongeacht waar de klant in Nederland woont. Uiteraard gaat dit gepaard met de nodige uitleg over de nieuwe auto.”

Terug naar nieuwsoverzicht