ALMN Private Lease introduceert: “De Vakantieauto”

De vakantieauto - ALMN Private Lease

Herkent u dit? Tijdens de vakantie heeft uw auto eigenlijk meer ruimte en trekkracht nodig. Waarom dan het hele jaar door betalen voor een grote auto die je niet het hele jaar nodig hebt?

Veelal wordt dit ingegeven door het gebruik van de auto tijdens de vakantie. Gedurende deze periode (slechts een paar weken per jaar) heeft men extra ruimte, zitplaatsen en/of trekgewicht nodig. ALMN Private Lease start nu met het nieuwe concept: De Vakantieauto. U kiest een kleinere, zuinige private leaseauto voor dagelijks gebruik en u heeft zo minder autokosten. Voor de zomervakantie stelt ALMN Private Lease een grotere auto beschikbaar. U betaalt het private lease tarief inclusief een opslag voor het recht op een vakantieauto.

Voordelen

  • Veel voordeliger dan een auto huren tijdens de vakantieperiode
  • Altijd een geschikte auto tijdens de zomervakantie
  • Structureel lagere maandelijkse autokosten gedurende de rest van het jaar
 • Hoe werkt de vakantieauto?
  Tijdens de vakantieperiode maakt u gebruik van een grote(re) auto in de klasse SKODA Fabia Combi of SKODA Octavia Combi. Deze auto’s zijn in ieder geval voorzien van airconditioning en navigatiesysteem. Uw reguliere leaseauto wordt tijdens de vakantie ingeleverd bij ALMN. Uw auto is dan veilig gestald en eventueel benodigd onderhoud wordt uitgevoerd. Als u terugkomt van vakantie zorgen wij dat uw auto schoon voor u klaar staat.
 • Welke periode maakt u gebruik van de vakantieauto?
  De vakantieauto is beschikbaar gedurende de zomervakantie in de periode van 1 mei tot 1 oktober. Gedurende maximaal 21 aaneengesloten dagen per jaar kunt u gebruik maken van de klasse auto die u vooraf heeft gekozen.
 • Hoeveel kilometers mag ik rijden met de vakantieauto?
  Gedurende de periode waarin u gebruik maakt van de vakantieauto mag u 2.500 kilometer rijden. Eventueel meer gereden kilometers worden separaat afgerekend tegen een vooraf met u afgesproken tarief per kilometer.
 • Wat gebeurt er als ik een jaar geen gebruik maak van de vakantieauto?
  Indien u een jaar niet met de auto op vakantie gaat dan blijven de beschikbare dagen gewoon staan. Op deze manier kunt u het ene jaar op vliegvakantie en het andere jaar tweemaal (in de periode 1 mei tot 1 oktober) met de auto op vakantie. Pas wanneer het leasecontract is geëindigd vervallen de niet gebruikte dagen. Er zal geen restitutie plaatsvinden van niet gebruikte dagen.
 • Wat gebeurt er met de opslag vakantieauto bij een voortijdige beëindiging?
  Het recht op gebruik van de vakantieauto wordt elke keer opgebouwd over een periode van 12 maanden. U betaalt hiervoor de eerder genoemde maandelijkse opslag. Indien de leaseovereenkomst eerder wordt beëindigd zal per vakantieperiode de 12-maandelijkse opslag dienen te zijn of worden voldaan.
 • Wat kost de vakantieauto?
  In het leasetarief van de reguliere leaseauto wordt, wordt afhankelijk van de gekozen klasse-vakantieauto, een prijs per maand opgenomen. De tarieven zijn als volgt:Klasse A – Categorie SKODA Fabia Combi: € 39,- per maand opgeteld bij regulier leasetarief*
  Klasse B – Categorie SKODA Octavia Combi:  € 49,- per maand opgeteld bij regulier leasetarief**

Heeft u interesse in de vakantieauto, of heeft u nog vragen? Laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

De vakantieauto

*  meer kilometers: 13 cent per kilometer
**  meer kilometers: 16 cent per kilometer

Terug naar nieuwsoverzicht